Praktijk voor healing, therapie/coaching, meditatie en cursussen


 

Regressie- en reïncarnatietherapie

Bij regressie- en reïncarnatietherapie gaan we er vanuit dat de oorsprong van veel klachten en problemen in onverwerkte eerdere traumatische en pijnlijke ervaringen liggen. Deze ervaringen kunnen in verschillende levensfases in het huidige leven of in een of meerdere vorige levens tot stand gekomen zijn. Problemen in het huidige leven kunnen bijvoorbeeld in de jeugd, tijdens de geboorte, in de baarmoeder, voor de geboorte of op een moment dat je minder of niet bewust bent (narcose, coma, een ongeluk, shock enz.) tot stand komen.

ijsberg

Door middel van een speciale meditatietechniek gaan we op zoek naar de oorsprong van het probleem zodat deze (weer) bewust gemaakt kan worden. Verwerking van deze ervaringen vindt in de sessies plaats door de gevoelens en emoties uit het verleden opnieuw door te maken, zodat deze getransformeerd en los gelaten kunnen worden.

Een regressie – reïncarnatie sessie kan resulteren in:

  • het verminderen of verdwijnen van je probleem
  • het loslaten van (onbewuste) beperkende overtuigingen
  • zingeving en bewustwording
  • het doorbreken van patronen
  • meer regie over je leven
  • meer levenskracht
  • meer zelfvertrouwen

Regressie- en reïncarnatietherapie is een inzichtgevende therapie, een bewustwordingsproces.

Voor wie is regressie- en reïncarnatietherapie geschikt?
Regressie- en reïncarnatietherapie is geschikt voor iedereen die bereid is en in staat is aan zichzelf te werken, eigen gevoelens en gewaarwordingen serieus neemt en verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen proces neemt. Deze therapie is ook zeer geschikt voor kinderen (of volwassenen) met een bepaalde vorm van autisme, ADHD gerelateerde aandoeningen, ‘nieuwe tijds’ kinderen, HSP, bij depressiviteit enz.

Ook als je geen klachten hebt kan regressie- en reïncarnatietherapie je helpen bij:

  • het vinden van je doel in dit leven
  • het in contact brengen met je gids(en)
  • het beantwoorden van specifieke (levens)vragen

We beginnen een regressie- en reïncarnatiesessie altijd met een voorgesprek waarin je kunt aangeven wat het onderwerp van de sessie zal zijn.
Daarna ga je liggen of zitten en vraag ik je te ontspannen. Vervolgens komt er een visualisatie waarin we intunen op je probleem of je vraag. Als je dan in een ‘volledig ontspannen staat’ bent, maak je een soort reis. Dat kan een reis door je lichaam zijn, een reis door de tijd of een reis door een parallelle wereld.

Ik neem per sessie 1 onderwerp onder de loep dat volledig uitgewerkt zal worden. Je wordt tijdens een sessie volledig begeleid en ondersteund, we doen het samen! Na de sessie weet je nog exact wat er gebeurd is. Ik breng je ook absoluut niet onder hypnose, jijzelf houdt de regie!

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur. Kosten € 75,- voor het eerste uur, daarna € 50,- per uur.

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie