Praktijk voor healing, therapie/coaching, meditatie en cursussen


 

Foto Marjon7Mijn naam is Marjon Engelen. Geboren in een klein dorp in Noord Brabant in 1960. Moeder van 4 volwassen kinderen.

Vanaf mijn 33e jaar heb ik diverse cursussen, workshops en opleidingen gedaan, met als insteek wie ben ik en waar kom ik vandaan, wat is mijn doel hier op deze aarde.

Mijn zoektocht begon met verschillende cursussen over aura’s en chakra’s, daarna ben ik master geworden in Reiki, Tera Mai Reiki en Seichem Reiki. Echter, mijn vragen waren nog steeds niet beantwoord.

Ondertussen was ik ook begonnen met astrologie, eerst zelfstudie, daarna de praktische astrologie, de zwarte lichten astrologie, en wat geproefd van de medische astrologie en de evolutionaire astrologie.  Inmiddels ken ik mezelf wel door en door, echter die ene vraag bleef me triggeren, waar kom ik vandaan.

Daarna ben ik begonnen  met een opleiding regressie- en reïncarnatietherapie en weer iets later enkele cursussen Engelen kaarten en de LeNormandkaarten. Mijn doel hier op aarde was me inmiddels ook wel duidelijk. Maar die ene vraag bleef onbeantwoord.

Pas toen ik in aanraking kwam met de Universal White Time Healing, kortweg UWTH, werd mijn vraag beantwoord. Deze energie voelde als thuiskomen voor mij. Inmiddels heb ik ook hierin verschillende cursussen gedaan en mag ik een aantal ook zelf weer doorgeven aan anderen.

Door mijn eigen achtergrond en de nodige levenservaring ben ik in staat om snel tot de kern van iemands ‘probleem’ te komen, zodat we er samen aan kunnen werken om dit op te lossen.

Ik werk samen met alle positieve wezens van Universele Liefde en Licht uit het Universum en Realiteiten. 

In Liefde, Licht en Kracht

Marjon Engelen / Ni chan ‘Ché

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie