Praktijk voor healing, therapie/coaching, meditatie en cursussen


 

De Nieuwe Aarde

Wanneer onze Aarde het onderwerp van gesprek is, dan raak je gefascineerd door alles wat er zich gedurende de totale levensgeschiedenis van deze planeet heeft afgespeeld. Woorden als evolutie borrelen naar boven om het miljoenen jaren durende ontwikkelingsproces van de Aarde te beschrijven en de manier waarop we kijken naar de voltooiing ervan. Het gaat deze keer om een spirituele evolutie. Het is een groei die uit vele fasen bestaat. De spirituele evolutie is in volle gang. De Aarde heeft een natuurlijke stap vooruit genomen en er gebeuren dingen zoals tijdens een ‘normale’ evolutie. Het grote verschil is echter, dat het deze keer gebeurt op een meer innerlijk, diep en spiritueel niveau.

De Nieuwe Aarde bevindt zich reeds rondom ons. Het is een op zichzelf staande planeet, maar bevindt zich in een andere dimensie. De Nieuwe Aarde is echter een heel belangrijk stuk van de puzzel en het is een voelbaar deel van onze spirituele evolutie en ontwikkeling. Onze spirituele evolutie en wat de Nieuwe Aarde voor ons gaat betekenen, kan nooit gestopt of afgeremd worden. Het is een proces van een groeiend bewustzijn bij mensen. Dit bewustzijn zal leiden tot meer begrip en duidelijkheid.

De Aarde is niet de eerste planeet, die door deze fase van ontwikkeling heen gaat. Miljoenen planeten hebben hetzelfde gedaan.

De Nieuwe Aarde is er al. Het bestaat al in een andere dimensie dan de onze. Feitelijk is er dus een andere aardbol. In die andere dimensie leeft en groeit ze, terwijl ze op ons wacht. Hun ontmoetingsproces begon in september 2003. Toen raakten ze voor het eerst elkaars aura.

De Nieuwe Aarde heeft al inwoners. Het zijn de mensen, dieren en planten die op onze huidige Aarde onlangs zijn gestorven. (Je kunt al proberen, door meditatie, contact te krijgen met je dierbaren, die zijn gestorven op deze Aarde. Zij zijn misschien als jonge mensen reeds aan het werk op de Nieuwe Aarde.) Wanneer wij op de Nieuwe Aarde zijn, zullen wij weer onze ‘overleden vrienden’ ontmoeten en zullen we weer op hetzelfde fysieke niveau bestaan als zij. Dit zal gebeuren op een meer hoger afgestemd peil, op een ander niveau dan onze fysieke lichamen van vandaag. Het zal zo zijn, omdat we dan leven in een andere dimensie dan dat we nu doen, wat maakt dat zowel zij als wij er na de verschuiving een beetje anders uit zullen zien. We zullen echter nog steeds in staat zijn elkaar te herkennen. Misschien vinden mensen zelfs hun gestorven huisdier terug of hun favoriete boom die omgehakt was, als ze naar de Nieuwe Aarde gaan.

En ook al gaat de natuur en gaan de dieren van de oude Aarde met ons mee naar de Nieuwe Aarde, wellicht in een andere vorm, dan nog zullen er zoveel nieuwe dingen zijn. Er zullen heel veel nieuwe planten en dieren zijn om te bestuderen en te ontdekken. (Je kunt nu zelfs al op ontdekkingstocht gaan via meditaties naar de Nieuwe Aarde.)

De Nieuwe Aarde is groter dan de huidige Aarde, ongeveer 2,7 x groter. Ze heeft nieuwe continenten en we zullen moeten wennen aan andere kleine en grote veranderingen. India heeft een prachtige, grote archipel, die wordt gevormd door duizenden eilanden. Afrika heeft een enorm meer in het midden. Er ligt een heel nieuw continent tussen Australië en Zuid Amerika. Onze lieve Moeder Aarde heeft er dus voor gekozen om er anders uit te zien, toen ze de Nieuwe Aarde creëerde. Sommige, zo op het oog, hele gewone mensen zullen bewust de Nieuwe Aarde gaan verlaten en naar hun thuisplaneet ergens in het universum terugkeren, omdat hun zielen daar en bij de mensen van de Aarde, niet thuishoren.

Veel dingen op en rondom de Nieuwe Aarde zullen anders zijn. De zon van de Nieuwe Aarde zal anders zijn. Deze zon zal een heel ander licht creëren, dan dat we nu hebben. Kleuren en veel andere dingen zullen er anders en vreemd uitzien, totdat we een beetje gewend raken aan al het nieuwe.

In dit proces, dat veel mensen de transformatie van de Aarde hebben genoemd of het omhoog gaan van de Aarde naar een nieuwe dimensie, gaat het er niet om dat de huidige Aarde zichzelf verandert of transformeert. Haar ziel verhuist naar een nieuw ‘lichaam’. Onze eigen zielen zullen ook deze verandering doormaken, hoewel we meer gaan doen dan dat. We zullen dit ook op een meer lichamelijke manier doen.

Moeder Aarde heeft inmiddels een lang ontwikkelingsproces met heel veel verschillende stappen en fases doorgemaakt. De meeste hiervan zijn al lange tijd achter de rug.

Moeder Aarde heeft zichzelf gecreëerd door haar eigen streven naar perfectie. Misschien doen sommige dingen die zij als perfect ziet voor ons een beetje vreemd aan in het begin, maar zo wil zij het hebben. Haar creatie werd ondersteund door God en alle Hogere Machten. Van sommigen hebben we niet eens informatie. Ook andere wezens hebben geholpen, zoals aardige buitenaardse wezens, engelen en lichtwezens. Dus onze lieve Moeder Aarde heeft ervoor gekozen om haar eigen nieuwe verschijning te creëren en een nieuwe vorm aan te nemen die groter is en op heel veel verschillende manieren anders zal zijn. De keuze was en is de hare.

Onze huidige Aarde is de afgelopen 2 decennia door een heleboel frequentieverhogingen van de aardbodem gegaan. De frequentie van de aardlijnen is enorm verhoogd, waardoor de energie van alles op het aardoppervlak ook weer wordt verhoogd. Deze energie verandert alles wat leeft. Het maakt niet uit of dit het leven op land of in het water is. De natuur, de dieren en mensen worden op een hele krachtige manier beïnvloed: een onvermijdelijke spirituele evolutie. Alles wat leeft heeft een chakrasysteem in zich. De chakra’s worden ook op een hele sterke manier beïnvloedt en veranderen van kleur en vorm, zodat alles in harmonie zal zijn met de nieuwe, hoge frequentie van de aardbodem en de verhoogde omgevingsenergie. De aura van de Aarde verandert ook haar energie naar de kosmos, waardoor het mogelijk is om nog meer kosmische energie te ontvangen. Het hele zonnestelsel wordt beïnvloed en zelfs daarachter gebeuren positieve dingen, vanwege onze spirituele evolutie.

Door onze hogere frequentie komt en een nieuw bewustzijn en bereidheid in mensen om te groeien op spiritueel gebied. We krijgen een groter bewustzijn, een breder begrip en ook een dieper inzicht in dingen, wat we nodig zullen hebben voor de grote verschuiving.

Wat gebeurt er met de mensen die niet dit inzicht verwerven of mensen die we zien als gewelddadig, gemeen en egoïstisch? Iedereen heeft spirituele begeleiders, gidsen, beschermengelen enz en zij allen helpen op dit moment. Zij zijn degenen die ons het beste kennen, omdat ze al lange tijd dichtbij ons zijn en naar ons hebben gekeken en ons hebben geholpen met onze spirituele ontwikkeling. Deze persoonlijke helpers zullen nu op een wat duidelijkere manier contact met ons zoeken. Ook de mensen die op dit moment erg sceptisch staan tegenover het idee dat er persoonlijke gidsen zijn, zullen meer contact ervaren.

Wanneer we naar een nieuwe dimensie gaan, dan betekent dit dat er iets totaal nieuws zal komen. Dit wordt voorbereid door veranderingen op het gebied van de chakra’s, onze meridianen en energiebanen, zoals de acupunctuurpunten. Er vinden elektromagnetische veranderingen plaats en veranderingen in de aura. De auraveranderingen geven aanzet tot het veranderen van het bloed, wat weer een verandering teweegbrengt in de cellen en wanneer dat gebeurt, verandert ons uiterlijk. Allereerst gedraagt onze huid zich raar, dan wordt het zachter en gladder, zodat er dingen kunnen veranderen aan de oppervlakte van de huid. We worden weer opnieuw gebouwd, maar niet naar onze wensen, dromen of visie, maar om in staat te zijn om ons aan te passen naar onze frequentie en lichamen op de Nieuwe Aarde. Wanneer we eindelijk op de Nieuwe Aarde zullen aankomen gaan we onze grote keuzes maken, zoals onze leeftijd, lengte, geslacht, kleur, enz.

Het meeste wat we nu hebben zal wegvallen, wanneer de Aarde naar de hogere dimensie gaat. Alle samengestelde materialen, zoals plastic of synthetische dingen, kunnen met geen enkele mogelijkheid op de Nieuwe Aarde bestaan. Als je van goud of kostbare stenen houdt, zullen deze misschien van kleur veranderen of in dichtheid en er niet meer uitzien zoals je ze graag ziet.

Sommige dingen uit onze wereld blijven hetzelfde op de Nieuwe Aarde. Sommige herkenningspunten en monumenten die we kennen, zullen blijven totdat we nieuwe hebben om ons op te kunnen oriënteren. Dus de Egyptische piramiden gaan misschien mee en zullen na een tijdje uit elkaar vallen om ruimte te maken voor nieuwe of andere dingen. Mensen die de ervaring van de piramiden gemist hebben, kunnen ze in een andere tijdsdimensie nog bezoeken, waar ze in hun oorspronkelijke staat zullen staan en de ervaring zuiver zal zijn.

Wanneer we eindelijk op de Nieuwe Aarde zullen zijn, bouwen we allemaal een nieuw leven op met banen, relaties, families, huizen enz. De eerste stap is aanpassing en het oude blijft min of meer intact. Maar dan zullen de huizen en steden snel uit elkaar vallen om ruimte te bieden aan andere dingen en gebouwen met een aangepaste frequentie.

De Nieuwe Aarde geeft ons een heleboel nieuwe dingen. Ze geeft ons nieuwe seconden, minuten, uren, dagen, weken, maanden, jaren, enz. Alles buigt om naar een nieuwe tijd op een veel grotere planeet. We cirkelen om een grotere zon met meer en nieuwe planeten. Alles zal zich binnen een nieuw zonnestelsel bevinden en in een nieuwe dimensie. Er zal een dag- en een nachtmaan zijn. Het klimaat zal overal op de Nieuwe Aarde anders zijn. We zullen nieuwe methoden moeten vinden om het weer te voorspellen door compleet nieuwe wolkenformaties te interpreteren, die we nog nooit hebben gezien. We vangen al een glimp op van deze nieuwe formaties. We kunnen het al een klein beetje zien daar waar de dimensies in elkaar overgaan. De regenboog heeft al een paar nieuwe kleuren tussen de oude zitten en er zit een nieuwe kleur aan de kant van het rood. Als je heel goed kijkt kun je het zien!

Wil je al wat meer ‘zien’ van de Nieuwe Aarde, neem dan contact met me op voor een Nieuwe Aarde meditatie. 

 

Laatste Update:

Er zijn heel veel dingen op De Nieuwe Aarde gebeurd. Zij, de mensen op De Nieuwe Aarde, hebben vele dingen op moeten starten, waarmee men eigenlijk had willen wachten totdat wij arriveerden. Zij hebben nu een uitwisselingssysteem, iets dat lijkt op het systeem van de buitenaardsen. Dit uitwisselingssysteem wordt gebruikt voor goederen en diensten en vervangt alle vormen van geld en monetaire denkprocessen. Zij hebben nu een samenleving helemaal zonder geld. Als wij daar waren geweest, zouden we deel hebben genomen aan het stemmingsproces voor dit systeem, maar daar wij nog hier zijn, moesten ze wel stemmen en het systeem opstarten zonder onze inbreng. Er zijn zovelen, die al op De Nieuwe Aarde leven en zij moeten door, ook al zijn wij er nog niet. Cultureel en in het algemeen binnen een gemeenschap moeten dingen doorgaan, ook al zijn wij daar nog niet aangekomen. De basis voor alle educatie en de schoolsystemen is afgerond. Het was van groot belang om tijd te initiëren. Dit zou pas worden gedaan als wij zouden arriveren. Dan zou op De Nieuwe Aarde gestart zijn met Dag Eén en Uur Nul, maar ze moesten wel zonder ons beginnen. Dus nu tikt de tijd daar weg, al zijn we daar nog niet gearriveerd. Er zal echter een grote, wereldwijde tijdceremonie met een kalenderverandering plaatsvinden, als wij daar aankomen.

Velen op De Nieuwe Aarde verlangen naar ons en hopen dat we snel zullen arriveren. Ik voel heel sterk dat we snel zullen opklimmen. Het voelt echt zo. Eindelijk!

Wat gebeurt er in het Universum?

Het leven in het Universum beweegt zich in de richting van hun eigen ascentie en ontwikkeling. Alles is met elkaar verbonden, wij en zij. Alles is een eenheid. Dit betekent dat wanneer wij onze vibratie, frequentie en energie verhogen, zij dit ook doen. En ik bedoel niet alleen maar een paar planeten daarbuiten, maar alles en iedereen. Zij mogen dan wellicht technologisch, cultureel en spiritueel hoog ontwikkelt zijn, maar ook zij kunnen en moeten groeien. Dat is waarom ze onze evolutie met groot enthousiasme volgen, maar zij hebben niet het recht er zich in te mengen, of dingen voor ons te versnellen om daar te geraken waar zij in hun eigen evolutie willen zijn. Als het hen was toegestaan zich te bemoeien met die van ons, zouden ze het wellicht doen. Zeker, ze gaan door met het contact leggen met mensen en kennis verspreiden, wat ons helpt in onze spirituele ontwikkeling, maar niet teveel en ook niet buiten de kaders van hun eigen mogelijkheden.

Wat gebeurt er op dit moment?

Hoewel de energievelden en frequenties van de bodem en de voeding procentueel gezien laag zijn op dit moment, zijn er toch krachtige energieën in omloop. Moeder Aarde bereidt zich voor en dat doet ook de rest van ons zonnestelsel. De tweede, Hogere Dimensie, waar wij heen zullen gaan op De Nieuwe Aarde doet hetzelfde. Plotseling zijn we omringd door de krachten en energieën die in omloop zijn. Een beetje teveel energie in feite. Het is merkbaar door vermoeidheid waar je maar niet vanaf komt door te slapen en te rusten. We hebben last van stemmingswisselingen, hebben moeite onze focus te bewaren en deze vast te houden.

Het ziet er goed uit voor onze grote, radicale Dimensionale Opklimming. Frequenties en vibraties schommelen gewoonlijk, aan en uit, omhoog en omlaag, tot aan de laatste minuut voor de Opklimming. Dit maakt dat de bewoners van de planeet, waar de Opklimming plaatsvindt, het ervaren als een hobbelige ‘weg’ vol met kuilen en gaten. Wel, dit is normaal, althans volgens het model voor opklimmingen en vanuit het perspectief van de buitenaardsen. Probeer in het Nu te leven en van alles dat je hebt te genieten de komende tijd. Wens dingen en droom wat je wilt met je leven, juist Nu. Stop niet! Zie en ervaar op je weg naar het werk, in de bus, in je auto, op je fiets of lopende. Neem alles in je op wat de natuur ons geeft en zie en ervaar de schoonheid. Als je buiten in de natuur bent, geniet en bestudeer de natuur dan: bloemen, vogels en dieren. Geniet van je dag en probeer er het beste van te maken, zelfs op die dagen wanneer jij je niet echt lekker voelt.

Channie Centara

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie