Praktijk voor healing, therapie/coaching, meditatie en cursussen


 

De Board of Angels

De Board of Knowledge en al zijn Tekens representeert Alles en Iedereen, Alles dat bestaat, ooit zal bestaan of in de tijd heeft bestaan. De Board of Angels maakt deel uit van de Board of Knowledge als een diepere uitleg en essentie van alle Devine Beings van een hogere oorsprong (voorbij de Realiteit waarin wij leven en bestaan). Het is daar waar alle Boards vandaan komen: het allereerste prille Begin.

engelenvleugels

Wij leven en bestaan in de Eerste Realiteit. De Boards of Angels komen uit de Tweede Realiteit. Deze Board en de Heilige Engelen van Licht vormen de basis van alle engelenvormen in de Eerste Realiteit. De Heilige Engelen van Licht zelf zijn nooit eerder in onze Realiteit actief geweest en laten nu oor het eerst van zich horen. Zij staan voor iets unieks dat met geen enkel aards godsbegrip te vergelijken is. Zij bezitten een kracht en kwaliteit die met ons aardse bewustzijn gewoonweg niet te bevatten is en al evenmin in woorden te vangen. Ze laten ons kennis maken met een prachtige, nederige heilige zachtheid en geven vanuit de puurheid van hun hart. Ze geven vanuit een zachte omhelzende wijze, een heilige omhelzing van het zorg dragen voor onze moeder Aarde en alle mensen die hierop leven, alle dieren en de natuur, op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk. Niets is te groot of te overweldigend.

Deze Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels geven ons nu nieuwe mogelijkheden om te worden geopend en bieden onverwachte oplossingen, verbazingwekkende hulp en goede ideeën, waarmee we normaal gesproken niet in contact zouden komen in dit Universum of in onze Creatie, deze Realiteit waarin wij leven en bestaan. Zij bieden ons hulp via de Tekens van de Board of Angels, Initiaties, Upgrades, Ceremonies en Angel Water. 

Initiaties, Openingsceremonie en Upgrade

De Board of Angels biedt ook mogelijkheden om spiritueel te groeien via initiaties, het geven van openingen of upgrades. Een dergelijke opening kan net dat verschil voor je maken, waardoor je weer nieuwe mogelijkheden ziet, een onverwachte oplossing vindt, je eindelijk die stap zet, die ja al zo lang wilt zetten, of waardoor je op heel nieuwe ideeën komt, die je leven een positieve wending geven. 

Initiatie 1: Deze initiatie opent je in de richting van jouw eigen vorm van spirituele groei en spirituele verlichting, en uiteindelijk je spirituele vervulling.

Initiatie 2: Deze initiatie brengt je een dieper begrip van de Tweede Realiteit en het ware Stralende Licht en opent werkelijk je spiritualiteit op krachtige wijze.

Initiatie 3: Deze initiatie opent je richting alle engelenwezens, alle vormen van engelen, elfjes en andere gevleugelde schepselen in onze wereld en Realiteit.

Openingsceremonie: Dit is de eigen Openingsceremonie van de Heilige Engelen van Licht voor spirituele ontwikkeling en groei. Het opent meer van je zien en voelen voor het bestaan van de engelen overal.

Upgrade: Dit is een heel mooie upgrade van je energiefrequentie en innerlijke vibratie. Upgrades zijn de sterkste vorm van openingen.

Bovenstaande opwaarderingen mogen in willekeurige volgorde worden ontvangen. Jijzelf bepaalt wat je in jezelf wilt investeren en wanneer je een opwaardering wilt ontvangen om je spirituele groei en ontwikkeling een sterke impuls te geven. Voor elke opwaardering doen we samen een mooie meditatie met de Board of Angels. Kosten per initiatie, opening of upgrade € 50,-

Angel Board Water

Het Angel Board Water werkt werkelijk voor alles en iedereen. Je kunt het o.a. gebruiken voor:

 • jezelf een geavanceerde licht- en engelenbescherming geven
 • (beter) contact met engelen maken
 • negatieve energieën uit je aura verwijderen
 • je gezondheid ermee verbeteren
 • oude trauma’s mee zuiveren
 • rust, vrede, harmonie en balans in je leven creëren
 • meer vreugde, blijdschap, vriendschap, liefde, licht en hoop, geloof en inzichten, kennis en wijsheid in je leven brengen
 • alle fysieke dingen
 • ondersteuning bij allerlei levensproblemen en angsten in het leven
 • hulp bij emoties en negatieve gedachten
 • stress van alle dag
 • dingen waarover jij je zorgen maakt
 • het geven van vergeving
 • het voorkomen van bijwerkingen bij medicijngebruik

Alles met een positieve intentie kan. Jij bepaalt waarbij het Angel Board Water jou in je leven mag helpen. In een sessie bepalen we samen voor welk doel jij het Angel Board Water wilt gebruiken, één doel per keer. Mocht je na enige tijd het water een andere intentie mee willen geven, dan kan dat. Dan kom je gewoon met je flesje met het resterende water terug. Ik vul dan het flesje weer bij en geef het een nieuwe opdracht mee, waarmee het jou kan ondersteunen. Je mag zoveel druppels van het water per dag gebruiken, als goed voor je voelt of zoveel als je denkt nodig te hebben. Je kunt niet over doseren. 

Flesje Angel Board Water van 30 ml: € 33,-  Bijvullen flesje en nieuwe intentie meegeven € 20,-

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie