Praktijk voor healing, therapie/coaching en cursussen


 

De Board of Angels

De Board of Knowledge en al zijn Tekens representeert Alles en Iedereen, Alles dat bestaat, ooit zal bestaan of in de tijd heeft bestaan. De Board of Angels maakt deel uit van de Board of Knowledge als een diepere uitleg en essentie van alle Devine Beings van een hogere oorsprong (voorbij de Realiteit waarin wij leven en bestaan). Het is daar waar alle Boards vandaan komen: het allereerste prille Begin.

engelenvleugels

Wij leven en bestaan in de Eerste Realiteit. De Board of Angels komen uit de Tweede Realiteit. Deze Board en de Heilige Engelen van Licht vormen de basis van alle engelenvormen in de Eerste Realiteit. De Heilige Engelen van Licht zelf zijn nooit eerder in onze Realiteit actief geweest en laten nu oor het eerst van zich horen. Zij staan voor iets unieks dat met geen enkel aards godsbegrip te vergelijken is. Zij bezitten een kracht en kwaliteit die met ons aardse bewustzijn gewoonweg niet te bevatten is en al evenmin in woorden te vangen. Ze laten ons kennis maken met een prachtige, nederige heilige zachtheid en geven vanuit de puurheid van hun hart. Ze geven vanuit een zachte omhelzende wijze, een heilige omhelzing van het zorg dragen voor onze moeder Aarde en alle mensen die hierop leven, alle dieren en de natuur, op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk. Niets is te groot of te overweldigend.

Deze Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels geven ons nu nieuwe mogelijkheden om te worden geopend en bieden onverwachte oplossingen, verbazingwekkende hulp en goede ideeën, waarmee we normaal gesproken niet in contact zouden komen in dit Universum of in onze Creatie, deze Realiteit waarin wij leven en bestaan. 

Angel Board Touch (healing)

Het ontvangen van een Angel Board Touch (healing) is uniek. In de behandeling werk ik samen met de Heilige Engelen van Licht uit de Tweede Realiteit. De behandeling kan zowel persoonlijk als op afstand worden gegeven. Een Angel Board Touch is heel krachtig en sterk, maar toch zacht, heerlijk zacht. Tijdens de behandeling ontvang je ook Tekens van de Board of Angels die je ondersteunen en helpen in je spirituele groei en ontwikkeling.

Een Angel Board Touch heeft niet alleen een heilzaam effect op het fysieke lichaam, maar ook op de ziel en spirit en ondersteunt je op alle niveaus van je bestaan. Kosten € 35,- per behandeling.

 

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie