Praktijk voor healing, therapie/coaching en cursussen


 

Angelic Healing met kristallen

De Angelic Healing met kristallen is een bijzondere healing omdat de Divine Angel Beings (de Holy Angels of Light) van de Tweede Realiteit samenwerken met de kristallen. Zij geven ons totaal nieuwe mogelijkheden om te healen, omdat zij van een andere Realiteit komen dan wij. De Tweede Realiteit geeft ons nieuwe manieren om te healen en problemen op te lossen, zowel fysiek, psychologisch als emotioneel. Deze healing werkt op een dusdanige manier die onze Realiteit niet kan, niet eerder heeft gedaan, of in de toekomst niet kan creëren.

Deze healing helpt de individuele mens, evenals de hele menselijke bevolking en onze planeet Aarde. Iedereen mag deze healing ontvangen; mensen, dieren en de natuur.

Het is mogelijk om deze behandeling te ontvangen in mijn praktijk, als ook op afstand.  Kosten bedragen:

  • voor een behandeling in mijn praktijk € 35,-
  • op afstand € 20,-

 

Steenleggingen voor het lichaam

De Angelic Healing met kristallen kent 6 steenleggingen voor het lichaam. Ook hierbij zijn de Divine Angel Beings aanwezig om extra kracht aan de kristallen te geven en zo ook extra kracht aan de healing toe te voegen. Elke steenlegging heeft een eigen betekenis, doel en kracht.

Steenlegging 1: voor spiritueel contact, geeft een opening naar boven, innerlijke inzichten en contact met gidsen.

Steenlegging 2: geeft meer inzicht in jezelf, opent herinneringen en ervaringen uit vorige levens en geeft contact met engelen.

Steenlegging 3: geeft contact met moeder Aarde, verbetert de gronding en balans en geeft ook harmonie.

Steenlegging 4: geeft een universeel contact met buitenaardsen, engelen, lichtwezens en spirituele leiders.

Steenlegging 5: geeft hogere inzichten, haalt nieuwe spirituele kennis naar beneden en upgrade het lichaam, ziel en spirit.

Steenlegging 6: geeft ons een nieuwe verbinding met de Tweede Realiteit en helpt nieuwe mogelijkheden te openen om ons Ultieme Hogere Zelf te ervaren.

Deze steenleggingen kunnen in 2 sessies van 3 steenleggingen ervaren worden: steenlegging 1 t/m 3 en steenlegging 4 t/m 6.  De kosten per sessie bedragen € 50,-

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie