Praktijk voor healing, therapie/coaching en cursussen


 

Cursus New Earth Teacher (NET)

De Aarde, onze lieve Moeder die ons voedt en kleedt. Ze is altijd aanwezig, in de vorm van de natuur, dieren en andere mensen. Wij komen voort uit haar en leven met haar, totdat onze lichamen sterven en vergaan tot stof. Ons levenslange interactieproces wat wij met haar hebben, wordt door velen als vanzelfsprekend gezien. Wij verwachten Duiven om planeet vredevan haar voldoende voedsel, schoon drinkwater en schone lucht om te ademen. We verwachten prachtige natuur om in te wandelen, om te ruiken en proeven, te kijken en te luisteren naar en aan te raken en te voelen. Velen ervaren dit als vanzelfsprekend en er zijn er maar weinig, die dankbaar zijn voor wat Aarde ons te bieden heeft. En als mensen hun dankbaarheid dan uiten, doen zij dit vaak voor het voedsel dat zij ontvangen hebben en richten zij hun dankbaarheid naar God. Natuurlijk, God heeft de Aarde gecreëerd, maar het mag een wonder genoemd worden dat zij ons blijft verzorgen en voeden, ondanks alles wat we haar aandoen. Moeder Aarde is verontreinigd door o.a. milieurampen, die puur en alleen veroorzaakt zijn door mensen. En we weten maar al te goed wat goed en slecht voor haar is. De Aarde zelf veroorzaakt geen verontreiniging. Ook dieren, planten en de koraalriffen met hun flora en fauna veroorzaken geen vernietiging of vervuiling. Het zijn de mensen die dit doen.

De Oude Aarde heeft hulp nodig om in staat te zijn met ons naar een hogere dimensie te gaan. Engelen, Lichtwezens en liefdevolle buitenaardse wezens helpen haar in dit proces. Maar zij zijn niet in staat, het is hen zelfs niet toegestaan, om veel voor Moeder Aarde te doen, omdat dit niet hun planeet en wereld is. Daarom hebben zij contact gezocht met sommigen van ons en ons geleerd dit proces voor Moeder Aarde en haar zonnestelsel gemakkelijker te maken. Niet alleen de Aarde maar ons gehele zonnestelsel groeit naar een hogere dimensie. De meest krachtige stap is, wanneer onze Zon, een Nieuwe Zon voortbrengt in de Nieuwe dimensie.

De cursussen New Earth Teacher (NET) zijn bedoeld om jou en Moeder Aarde te ondersteunen in het transformatie- en zuiveringsproces, waarin zowel de aarde als de mensheid zich momenteel bevinden. Een proces waarin zowel jij als de aarde groeit naar een nieuw bewustzijn, waarin Liefde, Licht en Eenheid centraal staan. De volgende belangrijke stap in dit evolutieproces is die van de Nieuwe Aarde, waarop we dit nieuwe niveau van bewustzijn verder vorm zullen gaan geven.

Deze waardevolle cursus opent je mind, verruimt je bewustwording en geeft spirituele groei. Bovenal, je gaat steeds meer een diepe verbondenheid ervaren met onze Aarde, de dieren, de natuurwezens, de kosmos en onze Nieuwe Wereld. Het cursusmateriaal geeft duidelijk weer hoe we staan in dit proces van verandering en welke hulp er te bieden is. Hierna kun je als je wilt, zelf als leraar Nieuwe Aarde (New Earth Teacher) deze cursussen gaan geven en verspreiden.

Al het lesmateriaal is door Channie West, Hoofdleraar Universal White Time Healing te Zweden en Ambassadrice UWTH voor de wereld, uitgegeven in samenwerking met de “Federatie van Licht, Liefde, Eenheid en Harmonie”.

NET 1 t/m 5 kun je nu beschouwen als voorgeschiedenis, met veel interessant basismateriaal en achtergrond informatie. Mede daardoor zijn deze delen in prijs verlaagd als je ze per email besteld en ze kunnen ook vóór het volgen van NET 6 besteld worden. De bijbehorende initiaties worden in overleg op afstand gegeven.

Je kunt nu starten met NET 6 omdat we reeds verder in het transformatie proces zitten. Je gaat vanaf dan de verdieping in en je ontvangt veel gereedschap voor je transformatie naar een ander Licht, het Dimensie Licht en informatie met betrekking tot de te verwachten veranderingen. Bovendien zijn alle beschreven oefeningen daarin actueel en waardevol om het transformatieproces van jezelf en de Nieuwe Aarde te ondersteunen en te stimuleren. Wanneer je deze laatste 4 NET cursussen (6 t/m 9,5) bij mij in de praktijk volgt, wat overigens ook de voorkeur heeft, word je verder bijgepraat, doen we allerlei oefeningen en meditaties uit het betreffende lesmateriaal, ontvang je de initiaties en kun je ook de bijbehorende steenleggingen ervaren.

De cursussen die je per email wenst te doen kun je in je eigen tempo doornemen en de oefeningen doen. Uiteraard kun je bij me terecht voor vragen. Als je alle NET cursussen bij mij hebt gevolg, ontvang je na NET 9,5 een certificaat van deelname!

Kosten: NET 1 t/m 5 per email, € 55,- in totaal    NET 6 t/m 9,5 in mijn praktijk € 35,- per cursus incl. eventueel bijbehorende Kristal healing steenleggingen, via email € 22,- per cursus. De initiaties worden op afstand gegeven.

Een overzicht van NET 6 t/m 9,5: We hebben allemaal een lichaam met daarin een ziel en in de diepte van de ziel hebben we een spirit (geest) die een innerlijke schitterende vonk draagt. Maar in ons dragen we een nog mooier, stralender Licht! Niet alleen moeder Aarde is een klein, maar uniek onderdeel van het universum, jijzelf bent ook uniek en belangrijk in het grote geheel. Want ook door het laten stralen van je Nieuw Innerlijk Licht kun je samen met alle anderen Lichtjes via het Groepsbewustzijn een nieuwe balans brengen tussen het Licht en Donker en het Goede en Kwade. Hierover meer in de volgende NET cursusssen.

New Earth Teacher 6:

 • het belang en de rol van water en de oceanen
 • het energetisch reinigen van de oceanen en alle andere vloeistoffen
 • de grote en krachtige betekenis van de zon en de sterren
 • het menselijke groepsbewustzijn
 • het dodenrijk
 • leraar 3 symbolen
 • de derde druppel
 • de morganiet steen
 • een beschermingssymbool
 • een initiatie NET 6
 • extra informatie

In iedere normale spirituele evolutie op een planeet gebeurt er heel veel zonder dat iemand het opmerkt. Men gaat op een relatief kalme manier op in een nieuwe dimensie en heeft vaak de verschuiving niet in de gaten. Maar eenmaal in de nieuwe dimensie kunnen zich veel problemen voordoen! Omdat het niet eenvoudig is om alles in de nieuwe, hogere dimensie te begrijpen. Vanaf dit level ontvang je hierover gerichte informatie en technieken, zodat meer inzicht en persoonlijke groei ontstaat en je gemakkelijker door de transformatie heen gaat.

Info over NET 7 t/m 9,5 ontvang je na afronding van NET 6.

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie