Praktijk voor healing, therapie/coaching, meditatie en cursussen


 

Cursus de Board of Angels

engelenvleugels

De Board of Angels is een onderliggende board van de Board of Knowledge. Deze Board en de Heilige Engelen van Licht vormen de basis van alle engelenvormen in de Eerste Realiteit. De Heilige Engelen van Licht zelf zijn nooit eerder in onze Realiteit actief geweest en laten nu voor het eerst van zich horen. Zij staan voor iets unieks, iets dat Heiliger is dan Heilig en dat met geen enkel aards godsbegrip te vergelijken is. Zij bezitten een kracht en kwaliteit die met ons aardse bewustzijn gewoonweg niet te bevatten is en al evenmin in woorden te vangen. Ze laten ons kennis maken met een prachtige, nederige heilige zachtheid en geven vanuit de puurheid van hun hart. Ze geven vanuit een zachte omhelzende wijze, een heilige omhelzing van het zorg dragen voor onze Moeder Aarde en alle mensen die hierop leven, alle dieren en de natuur, op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk. Niets is te groot of te overweldigend.
Deze Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels geven ons nu nieuwe mogelijkheden om te worden geopend en bieden onverwachte oplossingen, verbazingwekkende hulp en goede ideeën, waarmee we normaal gesproken niet in contact zouden komen in dit Universum of in onze Creatie, deze Realiteit waarin wij leven en bestaan. Zij bieden ons o.a. hulp via de Tekens van de Board of Angels, Angel Board aanraking, Angel water, Initiaties, Upgrades en Ceremonies.

De Board of Angels brengt de energie die nodig is voor de spirituele evolutie en die het diepst doordringt in alle lagen van mensen, dieren, de natuur, planeten en universa. Nu we op het punt staan om over te gaan naar een andere dimensie helpt de Board of Angels ons om deze overgang zo licht en soepel mogelijk te maken. Daarom wordt het nu voor het eerst onderwezen.

Wil jij graag zelf een Gever van de Board of Angels worden? Dat kan nu. Iedereen kan en mag leren werken met de Board of Angels. Wil ook jij leren werken en samenwerken met deze bijzondere en prachtige engelenenergie van de Board of Angels en de Heilige Engelen van Licht uit de Tweede Realiteit, meld je dan nu aan.

Met liefde open ik voor jou deze verbinding om als Gever met de Board of Angels en al haar mogelijkheden te werken. 

Cursusdata: in onderling overleg, 2 dagen of 3 avonden.  Kosten € 850,- inclusief lesboek en Board of Angels.

Na het volgen van deze cursus is het mogelijk om via Skype elke week met een groep te werken aan het groepsbewustzijn van de mensheid, voor de mensen, dieren, natuur en natuurwezens, Moeder Aarde, het Universum en natuurlijk voor jezelf en de groepsleden.

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie