Praktijk voor healing, therapie/coaching en cursussen


 

Cursus Astrologie

Astro_signs

Astrologie is een eeuwenoude wetenschap die onder meer in het oude Egypte al werd gebruikt en die weer steeds meer mensen bezighoudt. Via de astrologie kunnen we onze positieve en minder positieve eigenschappen (leren) kennen en dat stelt ons weer in staat tot zelfkennis, groei en ontwikkeling.

 

 

Horoscoop

Via de geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd berekenen we de stand van de planeten op het moment van je geboorte. Aan de hand van de tekening die dan ontstaan is, de horoscoop, ontstaat er een beeld van je aanleg. Het is een weerspiegeling van je persoonlijke drijfveren en behoeften, en hoe deze zich manifesteren en tot uiting komen. Een horoscoop kan helpen meer duidelijkheid te krijgen over je handelen, waardoor er meer respect en begrip ontstaat voor je eigen gedrag. De horoscoop laat duidelijk zien wat je aanleg is. Wat je er mee doet is je eigen vrije wil hierin.

Indien je je geboortetijd niet weet, dan kun je dit (meestal kosteloos) achterhalen bij de gemeente waar je bij je geboorte bent ingeschreven in de BRP (Basisregistratie Personen).

horoscoopBasiscursus 1

In de eerste cursus gaan we kennismaken met de horoscoop van onszelf. We gaan de dierenriem tekens (je zogenaamde sterrenbeeld: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen) uitgebreid bespreken. We kijken naar de planeten (Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto). Verder bespreken we de Huizen 1 t/m 12 (de levensgebieden) en we maken een begin met de verbindingen tussen de planeten onderling (de aspecten).

10 Lessen van 2 uur in kleine groepjes van 2 tot max 4 personen. Kosten  € 200,-

Je ontvangt bij aanvang van de eerste les een cursusboek en aan het einde van de cursus een bewijs van deelname. Aan het einde van de les worden er opdrachten gegeven, die de volgende les weer besproken worden.

Cursusdata: op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur.  Zodra ik voldoende aanmeldingen heb, start de cursus.

 

 


We werken samen aan jouw Bewustwording en Transformatie